понедељак, 28. фебруар 2011.

Pohvalnica,bakice

"A sta se dobija sa 10 pogodaka?
-pohvalnica bakice!
Aaaa?!"
Necu sad da prepricavam Tesnu Kozu,kad Panticu iseku struju pred sam kraj utakmice koju ceka za sportsku prognozu.Jedina zajednicka stvar sa ovim filmom,ustvari 2 stvari su STRUJA i POHVALNICA,iliti zahvalnica.Kome pohvalnica,pa ovima iz EPS-a,jer na sva usta seru kako ce Milion i malo vise siromasnih u Srbiji i dalje placati struju po staroj ceni!
HVALA EPS-u sto je mene i moju porodicu svrstao u IMUCNIJE,jer trosimo vise od proracunatih 350kW mesecno,pa cemo placati skuplju struju! Yeeeeea!
Gledam malopre u dnevniku Jadnog Medijskog Servisa Srbije prilog o tome sta je sve uslo u proracun za Famoznih 350kW: omanji frizider,sporet(koji se koristi uglavnom nocu,kad ima jeftine struje),bojler i ves masina(koristi se naravno,nocu),2-3 sijalice,koje se koriste samo po potrebi,tv prijemnik(nisu napisali,ali su verovatno mislili na stedljive LED televizore,oni trose do 5 puta manje struje),i to bi bilo uglavnom sve! SVE?! Naravno,preporucuje se za vecinu stvari da se ukljucuju nocu! Pa sta smo bre mi, Vampiri,Drakule,Ljudi-SOVE,neke Karakondzule,STA?! Ko zna,jer se u Srbiji,zemlji lopova i budala(prepoznaj se,ako nisi ovaj prvi,onda si ovaj drugi) sve sto imas vise od toga,racuna u lukzuz! Tako voditelj Dnevnika kaze,nisam ja izmislio! Mi smo zemlja u kojoj je u 21.veku merilo imucnog i luksuznog zivota imati Kompjuter,Klima uredjaj,Fen za kosu,ili Toster,Mikser,ili cak Radio CD Prijemnik,DVD plejer,pa cak i Ventilator,a i Pegla se ne spominje u proracunu,mozda je i ona lukzuz,al su verovatno i za nju odredili nocni rad,tako da nije ni bitno.A tek usisivac,ili sokovnik,to je pa tek luksuzna tehnika,ili bezicni telefon!!! Mobilne telefone punite na poslu,ustedite svoju struju,potrosite malo od vaseg poslodavca,a ako radite u Drzavnoj sluzbi,zadovoljstvo je time vece,vratili ste Srbiji milo za drago!
Dakle,ne preostaje nista drugo,nego da cutimo i trpimo ovaj zulum,od nasih,ne kao pre 500 godina od Turaka,nema nam druge,nemamo sad nekog novog KaraDjordja ili Crnog Gruju.A dobro bi nam dos'o neko ko bi nam lupio samar da se cimnemo iz ove narkoze,i da uzmemo kuke i motike,i odradimo Srpsku verziju scenarija Chausesku,jer nas ovi Skupstinski Lopovi zajasili ko konje,pa nam sad i uzde stavljaju na glavu,a mi se i ne otimamo nesto,takav smo narod,glupi,navikli da trpimo i cutimo. A vreme prolazi,reka nas nosi,zivot nas mimoilazi,i mi i dalje ravnodusni,i ladni ko znojavo pivo.Ej SRBIJO,ZEMLJO LOPOVA I BUDALA,mater ti jebem glupavu,digni glavu i omlati gnjile i prezrele,crvljive sljive.Zrelo je,i prezrelo...