недеља, 23. јануар 2011.

Big Biznis

Ne,ovo nije text pesme VIS"Rokeri S Moravu",ovo je besplatan epp,marketing,reklama,promidzbeni program moje nove Kompanije Toza Nervoza D.O.O. Resio sam da i ja postanem Gazda,mali privrednik.Ovo mali je zbog manjeg poreza na biznis,inace firma je ohoho ogromna.Al to je javna tajna,nemojte da me otkucate ko ministra.E sad ono bitno,a to je ono cime se bavi firma Toza Komerc:
Od danas,pozivom na broj 0900-NERVOZA,za sitnu lovu dobijate full uslugu! Nemojte se vise nervirati zbog problema sa komsijama,zbog cekanja u redovima,ako vas kasirka u marketu na vase oci pokrade,kad vam EPS preko potrosene struje obracuna i angazovanu snagu,neangazovanu snagu,gradsko osvetljenje,struju koju potrose semafori,pa tipkanje racunovodje na tastaturi,pa izguljene djonove citaca brojila i jos mnogo toga,POZOVITE TOZU NERVOZU! Otvorite dusu,recite sta vas tisti,sto ste nervozni,sto se nervirate,a mi cemo se nervirati umesto vas,a sto tek psujemo umesto vas i u vase ime,imamo bazu od 168 psovki,i dnevno azuriramo bazu podataka!
E sad ovaj deo ide najsitnijim slovima,velicina fonta 3,neboldovano:
cena poziva 0,5 din po sek,plus pdv,i plus 1€ po pozivu,to je cena Fante,ili Coca Cole od 2 litre,za vaseg licnog slusaoca,da se osvezi dok vas usluzuje.
Svi vas nerviraju,samo mi hocemo da vas saslusamo,i da se nerviramo umesto vas,ako treba i da opsujemo!A psovanje je GRATIS! NEMOJTE SE NERVIRATI,POZOVITE NAS,MI SE NERVIRAMO UMESTO VAS! Pozovite 0900-NERVOZA! Do slusanja, Toza NERVOZA!
Pomozimo meni da zaradim svoj prvi milion,da ne bih morao da cimam gajbe,i tako postanem milioner,a postacu sigurno,opste poznata stvar je da je u Pozarevcu gajbadzisanje vrlo unosan i isplatljiv biznis. Nemoj posle da vam bude krivo sto nemozete da mi prekonosirate prvom prilikom kad nebudem igrao na vasu "kompoziciju". Pozovite 0900-NERVOZA , da vam bude lakse! TOZA NERVOZA
NAPOMENA:DA MI NEKO SLUCAJNO NEBI UKRAO IDEJU,TOZA NERVOZA DOO je KOPIRAJTOVAO SVOJ TELEFONSKI SERVIS.