недеља, 2. јануар 2011.

Fotelje i rostiljanje

Srecna nova godina svima! Da zivimo bolje,u svakom smislu te reci! Da konacno pohvataju sve lopove i prevarante,lupam,to je nemoguce,i to iz najmanje 2 razloga:
1.Nema toliko mesta u zatvorima,bar tako kazu EU zakoni,koje mi sad jurimo,i trudimo se,kao da ih i ovde uvedemo kao standarde,za obicne ljude.Naravno za one sa viskom holesterola,sa guzicama u koznim foteljama Upravnih Odbora ili poslanickih klubova,svi ti novi zakoni ne vaze.Oni se pridrzavaju zlatnog pravila"Uzmi sve sto ti zivot pruza".
2.Na kraju svih tih racija,necemo imati ni ministre,ni vladu,ni skupstinu,ni Direktore,ostacemo bez Elite naseg drustva,bez"krem dela krem" sto kaze slavni Delboy Trotter!
Ma najbolje za nas,obicne,da nastavimo ovako i u novoj,da ne diramo ove Neobicne,sto bi sebi jos vise komplikovali zivot.Uostalom,vreme je praznika,sad se razmislja o krkanlucima,raznim djakonijama sa rostilja,iz rerni,o tome sta i koliko cemo da popijemo,sta ima na tv-u danas...Neznam ni sam sta mi bi,da razmisljam o foteljama i zatvorima,i kvarim praznicnu idilu.Omaklo se,jbga,izvinjavamo se,mlogo se izvinjavamo