уторак, 10. новембар 2015.

Born to Win!



Nemogu a da ne prokomentarišem njihove akutelnosti...


Kakva "pobeda" !!! Al smo im pokazali,a?

Svi premijerovi prijatelji su tu.

...Za prijem Kosova u Unesko glasali su: Avganistan, Albanija, Nemačka, Andora, Saudijska Arabija, Australija, Austrija, Bahami, Bahrein, Belgija, Belize, Benin, Brunej Darusalam, Bugarska, Burkina Faso, Kanada, Kostarika, Obala Slonovače, Hrvatska, Danska, Džibuti, El Salvador, UAE, Estonija, Makedonija, Fiđi, Finska, Francuska, Gabon, Gambija, Gana, Grenada, Gvineja, Gvajana, Haiti, Honduras, Mađarska, Kukova Ostrva, Salomonska Ostrva, Irska, Island, Italija, Jordan, Kuvajt, Lesoto, Letonija, LIberija, Libija, Litvanija, Luksemburg, Malezija, Malavi, Malta, Monako, Crna Gora, Nauru, Niger, Norveška, Novi Zeland, Oman, Pakistan, Palaos, Panama, Papua Nova Gvineja, Holandija, Portugal, Katar, Dominikanska Republika, Češka, Tanzanija, Velika Britanija, Ruanda, Sent Lucija, Sent Kits i Nevis, San Marino, Samoa, Senegal, Sijera Leone, Slovenija, Somalija, Sudan, Švedska, Švajcarska, Čad, Tajland, Istočni Timor, Togo, Tonga, Turska, Tuvalu, Vanuatu, Jemen.Tačka.
   Sve ostalo i nije toliko bitno,a jel neko spomenuo da je njima falilo još 3 glasa,pa da svi naši političari budu ko usrani golubovi ,a ne da se šepure ko da smo mi imali 90 i kusur glasova,a ne oni, od nekih 150? Nema veze,dokupiće oni ta 3 glasa još do kraja nedelje.
   Klasično odvlačenje pažnje sa bitnijih stvari u životu.
-Hoće sad Unesco da nam reši višedecenijsku krizu ekonomije,da poveća minimalac bar za 5 usranih dinara po sati? Neće,naravno.
-A smanjenje nezaposlenosti,i odliv stanovništva? Neće naravno.
-A šta bi sa stanovima (ili apartmanima) gospodina gradonačelnika Malog? Ništa.
-A pad Helikoptera,ili Cooper na mostu ,ili sin ŽM i ubistvo nasred Ustaničke,sa 120 na sat? NIšta ni za to
-Jel ćemo sad kad Kosovo nije primljeno u Unesco biti svedoci blagostanja,sve će da nam krene nabolje,strane firme će naglo početi da ulažu u Srbiju,i da otvaraju radna mesta koja nisu plaćena sa minimalnih 200 evra_ Neće ni to.
PA ŠTA ME ONDA KOJI MOJ BOLI UVO ZA KOSOVO, IZGUBLJENO,PRODATO,ŠTA SE SAD KUROBECAMO,NEMA NAZAD,ŽIVOT NEMA PREMOTAVANJE,NIJE VHS TRAKA!
Pa Srbi su ga prodavali decenijama svojim komšijama Albancima,prvo tajno krišom,i selili se noću,da ih ne vide komšije Srbi,rodjaci i ostali.Javna tajna do 90-tih,a od tad se javno prodajemo,više ni Kosovo nije granica,sad prodajemoVranje,Lebane,Leskovac,Kuršumliju...Preševo,Medvedju i Bujanovac smo prodali,bar ono što je bilo naše. Pun Beograd,Novi Sad,Kragujevac,Smederevo i okolina ovih gradova sa raseljenim licima,koji pored toga što su dobrano naplatili prodaju dedovine,i extra se obezbedili što se tiče nekretnina,od države uzimaju i dodatak za raseljena lica,a neki i kao zapošljena lica dobijaju i platu,jer kao rade na Kosovu,a oni lade jaj po Srbiji,privremeno,evo više od15 godina.
Ma lepo je jedan političar,početkom ovog veka predložio da prodamo Kosovo,ili da ga trampimo za članstvo u EU, bar da kao nacija vidimo neku vajdu od toga što smo ga izgubili.Kakve su reakcije bile...
A danas 15 godina kasnije,nemamo ni Kosovo,nismo ni ušli u dvorište EUa ne da smo na stepeništu EU ili na ulaznim vratima kako nas lažu,i dalje smo najveća sirotinja Evrope,ni izbeglice sa Bliskog Istoka neće ovde da žive,dovoljno im je par dana da vide koja smo gologuzija...Kažu vi nemate ni za sebe,a ne za nas.E to je najgore.
Dokle bre više ovako,rodjaci!!!!
Pa i Švajcarija bi propala da je neko tamo dopuštao da se nekažnjeno krade,otima,i sve iz državne kase,a kamoli mi .Dobro ova država i postoji sa ovakvim pijavicama koje nas vode.Samo,ima tu jedna greška.Ovce treba da vodi ovan,a da čuva čoban,a kod nas sve naopako,vodi nas majmun,a čuva nas svinja. A dal smo mi uopšte ovce,ko zna?



I sve tako,prolazi nam život u zamajavanju, realiti bljuvotinama,dok oni koji dolaze na vlast obezbedjuju svoje 5 koleno i 3 lakta unapred,60 posto Srbije živi ispod granice civilizacijskog minimuma , i kad se okreneš oko sebe,sprcao si 5 banke,nekom je to trećina,nekom pola a nekom i 3 četvrtine života,a šta si uradio,šta imaš,NIŠTA i NIGDE.
Ma kad malo bolje razmislim,i treba nam tako,mi za bolji život i nismo,i kad nam neko pruži priliku da živimo bolje,normalno,mi ga sklonimo,nam je i ovako super,što manje zamaranje mozga,nije bitno što ćemo za neku deceniju  da budemo nacija vegeterijanaca,i što će nas biti 3 miliona,i što će nam se država-grad zvati Beograd-Mala ,nije to ništa bitno...
...bitna je ljubav,i to ne bilo koja,prolazna,nego ona prema AV.što napisa neki klinac u pismenom zadatku...

Нема коментара:

Постави коментар